Wilujeng Ambal Warsa SMADA Ku

0
117

SMADA…

Tak tatah asmamu ing langite jagad.
Pasuryan..kaya dene purnama sidhi kang sumunar ing langite Gusti.
Lenggahmu kayadene lintang kemukus kang dadi pepaesing wengi.

Tabuh iki…sineksen langit lan bumi.
57 tahun yuswa wus pinaring Gusti.
Ngadeg jejeg dadi jagak ing pawiyatan luhur.

Ananging SMADA ku..
Lakumu durung paripurna ing gati.
Terusa dadi pawiyatan sing manjila jila kang tansah ngugemi subasitaning basa.
Tansah dadi surya sing madangi dongane ati kang sesandaraning sujud ing madyaning ratri.
Candakken nganti kanggegem ngadeg jejeg dadi pawiyatan luhur.

Wilujeng ambal warsa SMADA ku…

___
Karya :
Nuzula Ilies Zullaiddah
(Guru Ekonomi/PKWU SMA Negeri 2 Ngawi)

BERI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + eight =